BHP "Regular" Bell Schedule							
<u>Bell</u>	Time In	Time Out	Length (min)	A Day	<u>B Day</u>	C Day	D Day
Teacher Times	7:10 AM	2:40 PM	7:30				
Student Times	7:25 AM	2:01 PM	6:36				
Announcements /	7:25 AM	7:30 AM	5 minutes	class 1	class 4	class 3	class 2
1st Bell	7:30 AM	8:25 AM	55 minutes				
2nd Bell	8:29 AM	9:24 AM	55 minutes	class 2	class 1	class 4	class 3
3rd Bell	9:28 AM	10:23 AM	55 minutes	class 3	class 2	class 1	class 4
4th Bell	10:23 AM	11:08 AM	45 minutes	Lunch/Meetings/College Visits, etc.			
TARTAN TIME	10:25 AIVI	11:06 Alvi	45 minutes				
5th Bell	11:08 AM	12:03 PM	55 minutes	class 5	class 8	class 7	class 6
6th Bell	12:07 PM	1:02 PM	55 minutes	class 6	class 5	class 8	class 7
7th Bell	1:06 PM	2:01 PM	55 minutes	class 7	class 6	class 5	class 8
After School	2:01 PM	2:40 PM	After School				
				class 4 & 8	class 3 & 7	class 2 & 6	class 1 & 5
				do NOT run	do NOT run	do NOT run	do NOT run